Servis Buktenica

Servis Buktenica

Baždarenje

Ovjeravanje zakonitih mjerila je postupak koji se provodi nakon što se utvrdi da je mjerilo sukladno odobrenom tipu mjerila i da udovoljava propisanim tehničkim i mjeriteljskim zahtjevima.

Ovjeravati se mogu samo ona mjerila koja imaju tipno odobrenje izdano od zakonitog mjeriteljskog tijela države.

Zakonsko mjeriteljstvo se primjenjuje na mjerila kada zaštita ljudi i društva u cjelini zahtijevaju da država posveti posebnu pozornost rezultatima mjerenja, a regulirano je zakonskim propisima.

Ovjeravanjem mjerila osigurava se objektivni dokaz da mjerilo zadovoljava utvrđene zahtjeve, određeni razred točnosti i nalazi se unutar dozvoljenih granica.

Povrdom o ovjeravanju se potvrđuje da je ovjeravanje mjerila provedeno sa zadovoljavajućim rezultatom.

Kako bi našim korisnicima olakšali poslovanje, nudimo i mogućnost preuzimanja brige o evidenciji i pravovremenoj ovjeri tj. baždarenju mjerila na svim ugovorenim lokacijama.

Servis Buktenica posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama kojServis Buktenica obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više